поврзани конкурси

нема поврзани конкурси

поврзани публикации

нема поврзани публикации

Конкурси
пронајди

ПОВИК ЗА ИЗРАБОТКА НА КОМУНИКАЦИСКИ АЛАТКИ ЗА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА КОМУНИКАЦИСКА СТРАТЕГИЈА ЗА ЗАПОЗНАВАЊЕ НА ОПШТАТА ЈАВНОСТ СО КОНЦЕПТОТ НА ПРАВНО ЗАЈАКНУВАЊЕ

Во рамки на спроведување на активностите поврзани со Споделената рамка за правно зајакнување, Фондацијата Отворено општество – Македонија отвора повик за доставување на понуди за изработка на комуникациски алатки за имплементација на комуникациската стратегија за запознавање на општата јавност со концептот на правно зајакнување (медиумска кампања).

Целиот текст на повикот во кој се наведени барањата е достапен тука.

Крајниот рок за испраќање на понудите е 30 октомври (понеделник) до 16:00 часот.

поврзани новости

нема поврзани новости