п а р т н е р и
Конкурси
пронајди

ПОВИК ЗА ИЗРАБОТКА НА КОМУНИКАЦИСКИ АЛАТКИ ЗА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА КОМУНИКАЦИСКА СТРАТЕГИЈА ЗА ЗАПОЗНАВАЊЕ НА ОПШТАТА ЈАВНОСТ СО КОНЦЕПТОТ НА ПРАВНО ЗАЈАКНУВАЊЕ

Во рамки на спроведување на активностите поврзани со Споделената рамка за правно зајакнување, Фондацијата Отворено општество – Македонија отвора повик за доставување на понуди за изработка на комуникациски алатки за имплементација на комуникациската стратегија за запознавање на општата јавност со концептот на правно зајакнување (медиумска кампања).

Прочитај повеќе

REQUEST FOR APPLICATIONS FOR STRATEGIC SUPPORT GRANTS (USAID'S CIVIC ENGAGEMENT PROJECT)

The USAID Civic Engagement Project in Macedonia (CEP) invites civil society organizations (CSOs) in Macedonia to apply for Strategic Support Grants (SSGs).

Прочитај повеќе

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Следна  Последна