поврзани конкурси

нема поврзани конкурси

поврзани публикации

нема поврзани публикации

Конкурси
пронајди

ПОВИК ЗА ЛЕТНА ШКОЛА „ЗАРОБЕН МЕДИУМСКИ ПРОСТОР: ОДНОСОТ ПОМЕЃУ МОЌТА, СЛОБОДАТА НА МЕДИУМИТЕ И ЗАСТАПУВАЊЕТО“

Центарот за медиуми, податоци и општество при Централноевропскиот универзитет објавува повик за аплицирање за учество на летната школа „Заробен медиумски простор: Односот помеѓу моќта, слободата на медиумите и застапувањето“ што ќе се одржи од 26 јуни до 7 јули 2017 година, во Будимпешта, Унгарија. 

Повеќе информации за летната школа можете да најдете тука.

Рокот за пријавување е до 31 март 2017 година.

поврзани новости

нема поврзани новости