Концепти

Зајакнување и мобилизација на граѓаните

Општина по мерка на граѓаните

Интеграција на Ромите

Проекти и програми кои се спроведуваат во рамки на концептите

Форуми во заедницата

Пристап до правда во Македонија

Регионална програма за поддршка на истражувања

Проект на УСАИД за граѓанско општество

Хуманитарна и правна помош за мигрантите

Граѓанско учество за локална демократија

Заедничка рамка за правно зајакнување

Мобилизација на локални организации и активизам во заедницата | 2017

Граѓанска акција за ургентните реформски приоритети | 2017

Инклузивни и транспарентни образовни политики | 2017

Проект за граѓанско учество | 2017

Граѓанска алијанса за транспарентност | 2017

Области

Слобода на изразување

Младинска ангажираност за општествени промени

Унапредување на човековите права во здравството

Мониторинг и документирање на човековите права

Борба против корупција

Буџетска транспарентност

Младински активизам | 2017

Здравствени политики базирани на човековите права | 2017

Програми

Образование

Информации

Медиуми

Правна програма

Јавно здравство

Програма за реформа на јавната администрација и локалната самоуправа

Исток-Исток: Прекугранични партнерства

Граѓанско општество

Регионална програма за поддршка на истражувања

Општо

Форуми во заедницата

Ние одлучуваме

Општина по мерка на граѓаните
пронајди
Општина по мерка на граѓаните

ОТВОРЕНА РЕНОВИРАНАТА САЛА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР И ПРОМОВИРАН ПРИРАЧНИК ЗА УСЛУГИТЕ И ПРОЦЕДУРИТЕ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР

[Feb 25 2016 ] На 25 февруари 2016 година (четврток) со почеток во 11 часот во Салата на Советот на општина Центар беше отворена реновираната сала на Советот на општина Центар а воедно беше промовирана и публикацијата „Прирачник за граѓани за услугите и процедурите на Општина Центар“.

Општина по мерка на граѓаните

КОНКУРС ЗА АНГАЖИРАЊЕ 3 (ТРИ) ЛИЦА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТНИ АКТИВНОСТИ

[Nov 27 2015 ] Фондацијата Отворено општество – Македонија (ФООМ) објавува конкурс за ангажирање 3 (три) лица за реализација на проектни активности во траење од 18 месеци

Општина по мерка на граѓаните

ОДРЖАН ГРАЃАНСКИ ПРОЕКТЕН ФОРУМ ВО ЦЕНТАР

[Nov 10 2015 ] Центарот на заедницата на општина Центар во соработка со општината Центар, реализираше граѓански проектен форум чии две сесии се одржаа на 29 октомври и 5 ноември 2015 година, во хотел Холидеј Ин во Скопје.

Општина по мерка на граѓаните

ОДРЖАН ГРАЃАНСКИ ПРОЕКТЕН ФОРУМ ВО СТРУМИЦА

[Nov 9 2015 ] Центарот на заедницата на општина Струмица во соработка со општината Струмица, реализираше граѓански проектен форум чии две сесии се одржаа на 27 октомври и 3 ноември 2015 година, во големата сала на Домот на АРМ во Струмица.

Општина по мерка на граѓаните

ОДРЖАН ГРАЃАНСКИ ПРОЕКТЕН ФОРУМ ВО СТРУГА

[Oct 26 2015 ] Центарот на заедницата на општина Струга во соработка со општината Струга, реализираше граѓански проектен форум кој се одржа на 21 и 22 октомври 2015 година, во хотелот Дрим во Струга.

Прва  Претходна  1  2  3  4  5  6  Следна  Последна