п а р т н е р и
Тековни конкурси
пронајди

ПОВИК ЗА ЛЕТНА ШКОЛА „ЗАРОБЕН МЕДИУМСКИ ПРОСТОР: ОДНОСОТ ПОМЕЃУ МОЌТА, СЛОБОДАТА НА МЕДИУМИТЕ И ЗАСТАПУВАЊЕТО“

Центарот за медиуми, податоци и општество при Централноевропскиот универзитет објавува повик за аплицирање за учество на летната школа „Заробен медиумски простор.

Прочитај повеќе