п а р т н е р и
Архива
пронајди

ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ ГРАНТОВИ НА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ОД ОБЛАСТА НА КУЛТУРАТА ВО ОПШТИНИТЕ СТРУГА, СТРУМИЦА И ЦЕНТАР

Проектот „Граѓанско учество за локална демократија“ објавува повик за доделување грантови на граѓански организации од областа на културата во општините Струга, Струмица и Центар

Прочитај повеќе

ПОВИК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ НА ЦЕНТРАЛНОЕВРОПСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ЗА 2017/2018

Централноевропскиот универзитет објавува повик за аплицирање за академската 2017/18.

Прочитај повеќе

ОГЛАС ЗА НАБАВКА НА КОМПЈУТЕРИ, СЕРВЕР И МРЕЖНА ОПРЕМА

East-West Management Institute, Inc. (EWMI) is soliciting bids from qualified firms in connection with the supply of computers and equipment for a new office in Skopje. Copies of the Request for Quotation can be requested by email from Nona Rogava (MacedoniaProcurement@ewmi.org)

Прочитај повеќе

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА ОБУКА „КУЛТУРА И ПОЛИТИКА“

Фондацијата Отворено општество – Македонија објавува повик за 50 учесници на oбука „Култура и политика“, која има за цел на претставниците на граѓанските организации/неформални групи/поединци да им обезбеди пошироки познавања на темите „Култура и политика“, „Уметност и моќ“, „Култура на режимот“ и „Култура на отпорот“.

Прочитај повеќе

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ОСУМ ЛИЦА ВО ПРОЕКТНАТА КАНЦЕЛАРИЈА НА EAST-WEST MANAGEMENT INSTITUTE ВО СКОПЈЕ

The East-West Management Institute (EWMI) is currently hiring staff to implement a new project in Macedonia funded by the United States Agency for International Development (USAID). The Civic Engagement Project will support Macedonian civil society through strengthening the influence of civil society organizations (CSOs) and sustained youth engagement.

Прочитај повеќе

Прва  Претходна  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Следна  Последна