п а р т н е р и
Архива
пронајди

СТИПЕНДИИ НА РОМСКИОТ ОБРАЗОВЕН ФОНД ЗА МАСТЕР СТУДИИ НА ЦЕНТРАЛНОЕВРОПСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ

Централноевропскиот универзитет и Ромскиот образовен фонд доделуваат десет стипендии годишно за студенти-Роми за мастер студии на Централноевропскиот универзитет.

Прочитај повеќе

ПОВИК ЗА ЛЕТНА ШКОЛА „ЗАРОБЕН МЕДИУМСКИ ПРОСТОР: ОДНОСОТ ПОМЕЃУ МОЌТА, СЛОБОДАТА НА МЕДИУМИТЕ И ЗАСТАПУВАЊЕТО“

Центарот за медиуми, податоци и општество при Централноевропскиот универзитет објавува повик за аплицирање за учество на летната школа „Заробен медиумски простор.

Прочитај повеќе

ПОВИК ЗА АПЛИКАЦИИ ЗА LEAD MK ГОДИШНА СТИПЕНДИРАНА ПРОГРАМА ЗА МЛАДИ

Проектот на УСАИД за граѓанско учество (CEP) повикува млади мажи и жени на возраст од 18 до 25 години да аплицираат за учество на годишната стипендирана програма LEAD MK

Прочитај повеќе

Прва  Претходна  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Следна  Последна