п а р т н е р и
Конкурси
пронајди

Конкурс за стипендирање на студенти Роми за академска 2012/2013 година

Ромскиот образовен фонд/ Програма за стипендирање (REF/SP) по тринаесети пат го објавува конкурсот за стипендирање на студенти Роми, во рамки на Програмата за стипендирање на студенти Роми/ Roma Memorial University Scholarship Program (РМУСП).

Прочитај повеќе

Конкурс за професионален развој на РМУСП стипендисти за академската 2011/12 година

Ромскиот образовен фонд (РЕФ) во рамките на Програмата за стипендирање на студенти Роми (РМУСП) објавува конкурс за Професионален развоја за стипендистите на РМУСП Програмата за академската 2011/12 година.

Прочитај повеќе

Прва  Претходна  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19