п а р т н е р и
Архива
пронајди

Конкурс за професионален развој на РМУСП стипендисти за академската 2011/12 година

Ромскиот образовен фонд (РЕФ) во рамките на Програмата за стипендирање на студенти Роми (РМУСП) објавува конкурс за Професионален развоја за стипендистите на РМУСП Програмата за академската 2011/12 година.

Прочитај повеќе

Прва  Претходна  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17