поврзани конкурси

нема поврзани конкурси

поврзани публикации

нема поврзани публикации

Конкурси
пронајди

ОГЛАС ЗА МЕНТОРСКА АСИСТЕНЦИЈА ЗА ЈАКНЕЊЕ НА КАПАЦИТЕТИТЕ НА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ И АЛИЈАНСИ


Во рамки на Проектот на УСАИД за граѓанско учество (ПГУ), Фондацијата отворено општество (ФООМ) објавува оглас за менторска асистенција како поддршка при јакнење на капацитетите на граѓанските организации и алијанси грантисти на ПГУ. Огласот е наменет за локални експерти заинтересирани да овозможат менторска помош на граѓанските организации и граѓански алијанси поддржани од ПГУ. Од менторите се очекува долгогодишно работно искуство со граѓанскиот сектор и екстензивна експертиза во дизајн, реализација и евалуација на активности за јакнење организациски капацитети, градење граѓански мрежи и застапување.

Повеќе информации се достапни на следните документи.

Рокот за пријавување е до 16 октомври 2017 година.

поврзани новости

нема поврзани новости