п а р т н е р и
Тековни конкурси
пронајди

ГРАНТОВИ ЗА ИСТРАЖУВАЧИ НА ГРАЃАНСКОТО ОПШТЕСТВО 2018-2019

Програмата за грантови за истражувачи на граѓанското општество (CSSA) поддржува меѓународна академска мобилност за да им овозможи на докторандите и универзитетските наставни кадри пристап до ресурси кои ги збогатуваат општествено-ангажираните истражувања и критичката истражувачка работа во нивната матична земја или регион.

Прочитај повеќе

CEU ЛЕТНА ПРОГРАМА

Централноевропскиот универзитет (CEU) од Будимпешта, Унгарија, како дел од Летната програма организира летни курсеви на Правни студии во текот на јуни и јули 2018 година

Прочитај повеќе